Jaderulla

(1 tuotearvio)

21,90

Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksiin (norm. 5,90 €). Tuotteiden normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Kaikilla tuotteillamme on 14 vrk maksuton palautusoikeus. Onko sinulla kysyttävää meistä tai tuotteesta? Ota yhteyttä.

Varastossa

Kuvaus

Jaderullaus stimuloi tehokkaasti pintaverenkiertoa virkistäen elottoman ihon saaden sen hehkumaan.  Huomaat välittömästi kuinka ihosi sekä tuntuu että näyttää rullauksen jälkeen kiinteämmältä, täyteläisemmältä ja eloisammalta. Säännöllinen käyttö pitää ihon kimmoisana ja voi ehkäistä ryppyjen ja juonteiden syntyä. Suosittelemme käyttämään jaderolleria vähintään 3 minuuttia päivässä, ja parhaan hyödyn saat kun jäähdytät rullan jääkaapissa ennen käyttöä. Et välttämättä tarvitse kalliita kosmetiikkatuotteita saadaksesi ihosi kukoistamaan, joskin jaderullaus myös edesauttaa hoitavien seerumeiden ja voiteiden imeytymistä tarvittaessa.  Jaderullalla annat virkistävän hemmotteluhoidon kasvoillesi vaikka joka päivä.

Ekopandan jaderoller on valmistettu aidosta, korkealaatuisesta jadekivestä. Markkinoilla on lukuisia huonolaatuisia ”jaderullia”, jotka on tosiasiassa valmistettu halvemmista kivilaaduista, kuten kemiallisesti värjätystä marmorista tai muusta kivestä. Aidon jaderullan tunnistaa siitä, että rulla viilenee todella nopeasti kylmässä ja kivessä on nähtävissä pieniä mustia pisteitä tarkkaan katsottaessa. Lisäksi aito jade on on yksi kovimmista materiaaleista, joten siihen ei jää jälkiä vaikka sitä yrittäisi naarmuuttaa esimerkiksi veitsen terällä. 

Jaderulla

1 arvio tuotteelle Jaderulla

  1. Nea Aulén

    Erittäin hyvä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Siirry sivun alkuun