Jaderulla ja Gua sha kivi

28,90

Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksiin (norm. 5,90 €). Tuotteiden normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Kaikilla tuotteillamme on 14 vrk maksuton palautusoikeus. Onko sinulla kysyttävää meistä tai tuotteesta? Ota yhteyttä.

Varastossa

Kuvaus

Jaderulla stimuloi tehokkaasti ihon pintaverenkiertoa virkistäen elottoman ihon ja saaden sen hehkumaan.  Huomaat välittömästi kuinka ihosi sekä tuntuu että näyttää rullauksen jälkeen kiinteämmältä, täyteläisemmältä ja eloisammalta. Säännöllinen käyttö pitää ihon kimmoisana ja voi ehkäistä ryppyjen ja juonteiden syntyä. Suosittelemme käyttämään jaderolleria vähintään 3 minuuttia päivässä, parhaan hyödyn saat jäähdyttämällä kiven ennen käyttöä esimerkiksi jääkaapissa. Et välttämättä tarvitse kalliita kosmetiikkatuotteita saadaksesi ihosi hehkumaan, joskin jaderullaus myös edesauttaa hoitavien seerumeiden ja voiteiden imeytymistä tarvittaessa.  Jaderullalla annat virkistävän hemmotteluhoidon kasvoillesi vaikka joka päivä. Pakkaus sisältää lisäksi Gua Sha kiven, jolla kevyesti painelemalla rentoutat tehokkaasti esimerkiksi kasvojen ja niskan lihaksia.

Ekopandan jaderoller on valmistettu aidosta, korkealaatuisesta jadekivestä. Markkinoilla on lukuisia huonolaatuisia ”jaderullia”, jotka on tosiasiassa valmistettu halvemmista kivilaaduista, kuten kemiallisesti värjätystä marmorista tai muusta kivestä. Aidon jaderullan tunnistaa siitä, että rulla viileneen todella nopeasti kylmässä ja  kivessä on nähtävissä pieniä mustia pisteitä tarkkaan katsottaessa. Lisäksi aito jade on on yksi kovimmista materiaaleista, joten siihen ei jää jälkiä vaikka sitä yrittäisi naarmuuttaa esimerkiksi veitsen terällä. 

Jaderulla ja Gua sha kivi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jaderulla ja Gua sha kivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Siirry sivun alkuun