Ekopure Filling It Lempeä Laventeli yleispesuaine tabletti täyttöpakkaus 10 kpl

Ale!

16,90 8,90

Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksiin (norm. 5,90 €). Tuotteiden normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Kaikilla tuotteillamme on 14 vrk maksuton palautusoikeus. Onko sinulla kysyttävää meistä tai tuotteesta? Ota yhteyttä.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Ekopuren Filling It-tuotesarja on uusi, innovatiivinen puhdistusainesarja joka säästää sekä luontoa että lompakkoasi! Toisin kuin muut siivoussuihkeet, jotka voivat sisältää jopa 90 % vettä, eivät Ekopuren Filling It yleispuhdistussuihkeet sisällä sitä lainkaan. Sen sijaan ne ovat kätevässä tablettimuodossa, joka liuotetaan itse veteen ja käytetään sen jälkeen. Sinun ei tarvitse ostaa joka kerta uutta pullollista siivousainetta, vaan saat halutessasi ostettua tabletteja irtonaisina edulliseen 1,69 euron kappalehintaan! Näiden vedettömien siivoussuihketablettien hienous onkin, että ne säästävät sekä valtavasti muovia että muutenkin ympäristöä, kun kuljetettavana ei ole turhaa vettä. Filling It siivoussuihkeet sisältävät vain luontoystävällisiä ainesosia, jotka ovat biohajoavia. Ekopure Filling It Lempeä Laventeli tuoksuu aidolta, rentouttavalta laventelilta.

Täyttöpakkaus sisältää 10 kpl pesuainetabletteja.

Käyttöohjeet

  1. Ei sisällä säilöntäaineita. Suosittelemme, että valmistat pesuaineliuosta 100-200 ml kerrallaan ja käytät sen 1-2 viikon kuluessa valmistuksesta.
  2. Säilyttämällä tuotetta viileässä ja valolta suojattuna annat sille lisää säilymisaikaa.
  3. Tabletit suositellaan liuottamaan lämpimään veteen. Kylmää vettä voi käyttää, mutta liukeneminen voi tuolloin kestää kauemmin.
  4. Kun olet pudottanut tabletin pulloon, odota n. 10min ennen kuin suljet korkin. Älä ravista pulloa!
  5. Tätä tuotetta ei suositella käytettäväksi puupinnoille (ei myöskään lakatulle). Jos siivottavan pinnan kestävyys mietityttää, kokeile tuotetta ensin huomaamattomalle alueelle.
  6. Lasisen purkin ja muovipullon voit aikanaan kierrättää. Kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

 

inci: sodium bicarbonate, citric acid, magnesium sulfate, sodium carbonate, anioniset tensidit 5-15%luonnolliset hajusteet <1.5%, väri, propane-1,2-diol

Huom! Sisältää: geraniol, linalool, limonene

 

Ekopure Filling It Lempeä Laventeli yleispesuaine tabletti täyttöpakkaus 10 kpl

Saatat myös pitää...

Siirry sivun alkuun