Bambuaktiivihiili-ilmanraikastin

(2 tuotearviota)

12,90

Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksiin (norm. 5,90 €). Tuotteiden normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Kaikilla tuotteillamme on 14 vrk maksuton palautusoikeus. Onko sinulla kysyttävää meistä tai tuotteesta? Ota yhteyttä.

Varastossa

Kuvaus

Jo muinaiset egyptiläiset havaitsivat poltetun bambun antibakteeriset ominaisuudet sekä sen ilmiömäisen kyvyn poistaa hajuja, homeita ja kosteutta huokoisen rakenteensa ansiosta. Tämä bambuilmanraikastin raikastaakin kotisi täysin luonnollisesti sitomalla itseensä tehokkaasti hajuja ja pienhiukkasia huoneilmasta. Lisäksi se poistaa ylimääräistä kosteutta ja ehkäisee näin homeen syntymistä.

Bambusta poltettu aktiivihiili on jopa 4 kertaa huokoisempaa kuin tavallisesta puusta poltettu hiili. Erilaiset pienhiukkaset jäävät ansaan sen huokoiseen mikrorakenteeseen ja tästä syystä sitä voidaankin käyttää monenlaiseen puhdistamiseen. Aktiivihiiltä käytetään myös esimerkiksi suodattimissa veden puhdistamiseen, sekä kosmetiikassa ihon syväpuhdistukseen ja hampaiden valkaisuun. Toisin kuin kemialliset raikastimet, bambuilmanraikastin ei vain peitä ikäviä tuoksuja uusilla, vaan se imee ne itseensä puhdistaen ilmaa.

Bambu-aktiivihiili-ilmanraikastimen tehon huomaan parin päivän kuluessa ja sitä voidaan käyttää puhdistamaan tunkkaista ilmaa ja poistamaan kosteutta niin kotona kuin autossa, sekä raikastamaan esimerkiksi tunkkaiset kengät, treenikassin ja vaatteet komerossa. Pussin ulkopuoli on 100 %:sta puuvillaa ja sisältö on bambusta poltettua huokoista aktiivihiiltä. Pussin paino kasvaa hieman ajan myötä hiilen imiessä itseensä yhdisteitä ja kosteutta ilmasta. Kerran kuukaudessa suosittelemme viemään pussin ulos aurinkoon tuulettumaan vähintään tunnin ajaksi. Auringon lämpö ja UV valo höyrystävät aktiivihiileen imeytyneet pienhiukkaset ja kosteuden, näin ilmanraikastin pysyy puhtaana ja toimivana. Bambuilmanraikastin kestää käytössä jopa kaksi vuotta ja sen jälkeen voit hyödyntää sen sisällä olevan hiilen kasvien lannoitteena, sillä se sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja kuten kalsiumia ja magnesiumia.

Paino 200 g.

Bambuaktiivihiili-ilmanraikastin

2 arviota tuotteelle Bambuaktiivihiili-ilmanraikastin

  1. Riitta

    Raikastaa hyvin komeron.

  2. Sari Lehtomaa (varmistettu kirjoittaja)

    Luontosäästä, ei-muovinen 👍 Bambu ilmanraikastinta testasin ’tuoksahteleviin’ urheilujalkineisiin ja vaikutti jo lyhyessä ajassa. Ihanasti raikastaa myös tunkkaisen huoneen, kivempi nukkua eikä tule ylimääräisiä hajuja raikasteesta.😊

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Siirry sivun alkuun