Meistä

ekologiset tuotteet

Me olemme Ekopanda, suomalainen verkkokauppa joka operoi toimintaansa Helsingin Käpylästä käsin.  Meille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus ja kestävä kehitys. Siksi haluamme olla mukana mahdollistamassa luontoystävällisempää arkea. Me nimittäin uskomme, että tuottamalla kestävämpiä tuotteita kertakäyttöisten sijaan voimme hillitä maapalloa uhkaavaa luonnovarojen ylikulutusta, ja että tässä asiassa pienilläkin valinnoilla voimme vaikuttaa. Pyrimme myös välttämään tuotteissamme muovin käyttöä ja valitsemaan tilalle biohajoavia tai helpommin kierrätettäviä materiaaleja. Myymämme kosmetiikka- tai siivoustuotteet eivät sisällä vesieliöille tai muille ekosysteemeille haitallisia kemikaaleja, vaan ovat mahdollisimman luonnonmukaisia. Uskomme myös, että niin yksittäiset ihmiset kuin yrityksetkin sitoutuvat sitä paremmin kestävän kehityksen periaatteisiin mitä vaivattomammaksi se on tehty. Juuri se onkin missiomme; tehdä arjesta helposti hieman ympäristöystävällisempää. 

Osan tuotteistamme valmistamme täysin itse  ja osa tulee luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.  Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppaneidemme tuotteet täyttävät tietyt laatukriteerit ja olemmekin päättäneet myydä vain tuotteita joiden takana voimme seistä. Mikäli sinulla on mielessäsi mitä tahansa kehitysehdotuksia esimerkiksi tuotteisiin liittyen kuulisimme niistä enemmän kuin mielellämme.

Löydät valikoimastamme myös suomalaista luonnonkosmetiikkaa, meistä on erittäin hienoa miten suomalaiset luonnonkosmetiikkan valmistajat ovat olleet edelläkävijöitä erilaisten palatuotteiden ja ympäristöystävällisten pakkaumateriaalien suhteen. Tällä hetkellä valimoimastamme löytyy Cattecon, Famon ja Ilona Luonkosin tuotteita. 

Onko sinulla jotain kysyttävää meiltä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä! 

Ystävällisin terveisin, Ekopandan väki

Löydät meidät myös Instagramista!

 

[insta-gallery id="1"]
Siirry sivun alkuun