Luonnollista ihonhoitoa konjac-sienen avulla

konjac sieni

Konjac-sieni on peräisin aasialaisesta konjac kasvin juuresta, ja se koostuu pääosin glukomannaanista. Glukomannaani on suuri, itseensä tehokkaasti vettä sitova kuitumainen molekyyli, jota käytetään myös ravintolisänä sekä painonhallintatuotteissa. Konjacsieni on kuivana kova tiivis mutta veteen asetettaessa pehmenee ja turpoaa huomattavasti. Ainutlaatuisen huokoisen rakenteensa ansiosta konjac-sieni puhdistaa ja kuorii kevyesti ihon samalla virkistäen pintaverenkiertoa saaden ihon hehkumaan käsittelyn jäljiltä. Konjac sieni sisältää myös hyödyllisiä mineraaleja kuten sinkkiä, magnesiumia ja kalsiumia jotka elvyttävät väsynyttä ihoa. Konjac-sieni onkin yksi parhaista tavoista hoitaa ihoa täysin luonnollisesti, ilman kosmettiisia tuotteita. Kerromme nyt kuinka voit hyödyntää tätä mahtavaa sientä ihonhoidossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Konjac-sienen käyttö

Ensimmäisellä kerralla sieni asetetaan veteen muutaman minuutin ajaksi, jolloin se imee vettä itseensä ja pehmenee. Tämän jälkeen sientä pyöritellään hellästi pyörivin liikkein kasvoilla, jolloin se puhdistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet vilkastaen samalla pinta-verenkiertoa. Halutessaan sientä voi käyttää myös yhdessä  puhdistustuotteen kanssa meikin poistoon.

Konjacsieni kannattaa pestä varovasti vedellä ja saippualla aika ajoin, tai keittää se kiehuvassa vedessä sen desinfioimiseksi. Sieni on biohajoavaa materiaalia, ja yleensä kestää käytössä noin 4-6 viikkoa. Sen pidempään samaa sientä ei hygieniasyistä suositellakaan käytettäväksi. Voit hävittää sienen kosmpostoimalla tai laittamalla sen biojätteisiin.

Konjac-sieni sopii kaikille ihotyypeille

Konjac-sieni on erittäin hellävarainen iholle, ja puhdas konjac-sieni sopiikin erinomaisesti myös herkän ihon puhdistukseen ja kuorintaan. Se ei ole liian karkea, eikä sisällä ihoa ärsyttäviä kemikaaleja tai muita ainesosia. Se on niin hellävarainen, että se sopii loistavati jokapäiväiseen ihonpuhdistukseen, toisin kuin kovat harjat tai kuorintakiteet. Itseasiassa se on niin hellä, että konjac sieni kehitettiinki alkujaan vauvojen ihon puhdistukseen. Se poistaa tehokkaasti mutta ihoa rikkomatta kuivat kohdat ja kuolleen ihosolukon. Kun ihon kuivat kohdat ovat poissa, imeytyvät myös paremmin hoitotuotteet ja rasvat, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa.

Konjac-sieni on erinomainen myös rasvaisen ihon puhdistukseen, sillä se avaa tukkenuita ihohuokosia syväpuhdistaen ihon talista ja muista epäpuhtauksista pintaa syvemmältä. Käsittelyyn voi yhdistää halutessaan myös hellävaraisen puhdistutuotteen. Säännöllisessä käytössä käyttäjät ovat usein huomanneet ihon epäpuhtauksien vähentyneen.

Konjac-sieni sopiikin erinomaisten ominaisuuksiensa ansiota oikeastaan jokaiselle ihotyypille. Kuivan ihon se saa eloon poistamalla kuivia kohtia ja auttaen samalla kosteuttavia hoitotuotteita imeytymään, rasvaisen ihon se puolestaan puhdistaa hellävaraisesti epäpuhtauksista, ikääntyneeseen ihoon se taas tuo kaivattua eloa uudistamalla ihoa ja aktivoimalla pintaverenkiertoa. Säännöllinen käyttö saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään eloisammalta.

Ekopandan konjacsieni on puhdasta, luonnollista konjac sientä, eikä se sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia kuten väriaineita tai muita kemikaaleja. Konjacsieni on pakattu muovittomasti ympäristöystävälliseen paperipussiin ja se soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Luonnollista ihonhoitoa konjac-sienen avulla
Siirry sivun alkuun